subota, 21. kolovoza 2010.

NOĆNA ŠPANCIR TRKA - NAJAVA PRED NAJAVU

 Danas sam završio sa planiranjem noćne špancirfest sprint trke. Kako smo sutra u Našicama, a do ponedjeljka su prijave (ma bit će opet i koji dan duže) samo da dam par napomena što vas čeka na ovoj trci (detaljnije o svemu kada uhvatim vremena).
1. Trka počinje u 10 navečer...tad počinju i koncerti Elementala kod starog grada (kasnije je Dubioza Kolektiv) te Aerodroma na Stančićevom trgu. Oba su u natjecateljskom području pa će biti buke.
2. Startate na žgance (od 3 do više KT-a ovisno o kategoriji)
3. Onda ulazite u skor područje koje je u području špancirfest maloviše gužvice...tamo ima 10 kontrola. Skor kupite kako želite osim što imate zadani broj kontrola (ovisi o kategoriji) a ostale vam smanjuju vrijeme za minutu. Npr M12 ima 3 zadane, a ak pokupi još 7 onda ima 7 minuta manje.
4. Sve skor kontrole su na žgance. Skor kontrole imaju posebne opise a na karti imaju kodne brojeve.
5. Ima i nekih zgodnih opisa poput: Na kraljevskom stolcu...ili raci pod repom i sl.
6. Na izlazu iz skor područja opet štancate na žgance prije i poslje ulice...ta ulica je u to doba zatvorena za promet autima.
7. Zatim ulazite u mirniju zonu parkova...u parku 1 su i dalje žganci, pa prelazite ulicu i onda su zadnje kontrole na ćip (koliko-ovisi o kategoriji)-
8. Na kartonu imate označenu skor zonu za štancanje, a ostalo po redu...
9. Kad naletite na kontrolu sa SI-em znate da dalje idete na ćip...

Svi ostali detalji bit će poznati uskoro.
I da...na ovoj karti se trći samo na špancirfestu.

Vidimo se sutra u Našicama

0 komentari :

Objavi komentar