nedjelja, 2. lipnja 2019.

NEWS

19.06.2019


  • Unatoć poteškočama s proračunom uspjeli smo vam osigurati topli obrok oba dva dana nakon natjecanja koji je besplatan za sve. U nedjelju će se na ciljnom prostoru moći kupiti i osvježavajući napici po popularnoj cijeni.
  • Karte za bazen podižu se prilikom prijava u subotu.
  • Kako je školska dvorana još uvijek u rekonstrukciji, spavanje je osigurano u prostorijama DVD Varaždinske Toplice, ali tamo nema tuševa. Prostorije DVD-a su neposredno pored škole 200 m udaljene.
  • Rezultati su od nedjelje objavljeni.
  • Uskoro će i karakteristike staza i bilten 2.

15.06.2019

Sve je spremno za sutrašnje otvaranje nove orijentacijske arene u prekrasnom Arboretumu Opeka. Na stranicama imate startne liste i sve informacije o prve dvije etape ovogodišnjeg memorijala.

Možete skinuti i biltene sa informacijama.

Brzi linkovi:
Startne liste
Sprint Info
TrailO Info
Bilteni


02.06.2019

Svojom prijavom na natjecanje, natjecatelji pristaju da se prema Općoj uredbi o zaštiti podataka njihovi osobni podaci koriste u svrhu izrade startnih lista i obrade rezultata na natjecanju. Isti podaci će biti javno dostupni na web servisu http://orienteeringonline.net. Pored ove objave rezultati natjecanja će se poslati i u Hrvatski orijentacijski savez radi obrade podataka za plasman u Kupu HrvatskeUz plaćanje startnine za natjecanja 22 / 23.06. natjecatelji mogu besplatno:
- Koristiti kamp (u školskom dvorištu)
- Spavati u prostorijama DVD Varaždinske toplice (tuševi ne postoje, toaleti dostupni)
- Kupati se na bazenima u subotu
- Koristiti parkiralište na svim natjecateljskim mjestima
- Dobiti obrok u subotu i nedjelju na ciljnom području.

Natjecateljima se savjetuje da koriste repelente (ili koriste druge metode) kako bi izbjegli ugrize krpelja i komaraca te da se i sami provjere nakon natjecanja zbog krpelja (neki su vrlo sitni).

Za vaš boravak u Varaždinskim Toplicama pripremili smo skroman program koji uključuje kupanje, koncert i druga iznenađenja.

Zahvaljujemo gradu Varaždinskim Toplicama, Turističkoj zajednici Varaždinskih Toplica i Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Minerva za te darove.

0 komentari :

Objavi komentar